top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMichèle De Coninck

The road to freedom

Je hart of je buik volgen, iedereen heeft het er over. Dat job interview, die opportuniteit, die keuze, … hoe bepaal je of dit het juist voor jou is. Hoe bepaalt iemand dat je een fulltime job aan de kant zet, voor een gezond drankje op de kaart te zetten bijvoorbeeld? Vanuit de vorige generatie, ik spreek dan van mijn ouders, zou er wel eens paniekerig over kunnen gedaan worden. Want zekerheid laten staan voor wat? Een droom? Zijn dromen niet bedrog? Komaan doe normaal en kies voor een deftige job.

Velen onder ons hebben dit al eens de revue horen passeren. Maar wat als je overtuigd bent dat het zal werken, dat je meehelpt om de gezondheid van de bevolking een duwtje in de rug te geven… om op het hierboven voorbeeld verder te gaan. Is het dan niet waard om acties te ondernemen die die droom kunnen laten werkelijkheid worden? Eerst naast je job… Daarna iets meer… … en dan BOOM! … the sky is the limit 🥳

Jezelf achter het stuur van je eigen leven zetten, door de dingen te doen die je graag doet. Terwijl er velen van 9 to 5 voor hun werkgever de uren zien passeren met iets waar ofwel de fun af is na zoveel jaren of na -tig herstructureringen, ligt er zo een wijd pad open om te exploreren. Dat weliswaar buiten die comfortzone ligt, maar oo zo inspirerend, zo verfrissend en zo magisch kan zijn, dat het exploreren waard is.

Gutfeeling helpt je daarbij, een open blik, en een open mind. Laat die “gut” spreken, het wordt niet voor niets je second brain genoemd. Hoe bewuster je omgaat met de signalen van je lichaam hoe beter dat je je buikgevoel kan volgen. Een mooie balans en samenwerking met je brein geeft je zo veel inspiratie om dat pad te volgen wat voor jou goed voelt, waar jij voor bestemd bent om te doen in functie van je eigen energie. Want, hoe je het ook draait of keert, het loopt allemaal veel beter wanneer de dingen doet die je graag doet en wanneer je flow ervaart dwz met je energie meeleeft…

Dit is wat we ook gedaan hebben, samen met onze klanten volgen we berekend onze gut...Ook zij hebben ooit hun "gut" gevolgd, waardoor wij al mooie projecten tot stand hebben gebracht.

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page