top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMichèle De Coninck

Nieuwe wending, nieuwe plannen...

Bijgewerkt op: 7 apr. 2021

Dat corona er voor velen diep ingehakt heeft en nog steeds, kunnen we niet ontkennen. Ook wij hebben de slagen van de zweep gevoeld, ondanks dat we nog maar een klein bedrijf zijn en geen rekening dienden te houden met personeel.


In oktober 2020 zijn we toevallig in contact gekomen met mensen, die zelf kefir op de markt wilden brengen, maar ook diegenen die naar iets nieuws zochten. We kregen zelfs vragen uit de markt of het mogelijk was om een kleine batch te voorzien gefermenteerde groenten.


Als die zaken brachten ons op een ander pad, op een pad dat dichter bij onze passie lag. Werken met smaken en met mensen die dezelfde passie deelden.


Het zit al, zoals een plan in ons hoofd en ook de stappen zijn duidelijk, alleen dienen er andere zaken plaats te ruimen om deze stappen te kunnen zetten... en dat is het einde van onze webshop.


Focus is key!


Deze focus willen we dan ook houden en onze missie willen we zien vorm krijgen. En zoals we het op een internationaal niveau zouden zeggen:

We are bridging the gap between back-of-the-napkin visions and grocery store shelves

We willen onze bestaande klanten zeker niet in de steek laten, want zij zijn diegenen die tot nu toe in ons geloofd hebben. Daar zijn we dan super dankbaar voor!


De Nahua shrub, de Nahua kefir en de Feliz kan zeker nog besteld worden via mail. Dus, stuur gerust een mail met je gewenste bestelling naar michele@elgustoloco.be en we zorgen er voor dat deze tot bij jullie komt.


Kult Kefir


Ook ontwikkelt en produceert El Gusto Loco de smaken van Kult Kefir. Zij zijn enorm aan het groeien en hebben verkooppunten van Brussel, tot Antwerpen en Knokke-Heist. Dus neem gerust ook een kijkje op hun website en hou hun verkooppunten in het oog, wellicht kan je ze binnenkort ook in jouw buurt vinden.


Nahua Shrub


Voor de shrub hebben we het baasje gevonden. Onze siroop (drinking vinegar) gaat niet weg, maar zal door een pittige dame onder handen genomen worden. Het recept blijft hetzelfde, alleen de naam zal veranderen. Tot nu toe kan je de shrub nog via mail verkrijgen, bij Belgian Blenders of via El Vino Loco. Binnenkort is je favoriete siroop ook verkrijgbaar bij jou in de buurt. Hou onze website zeker in het oog.


Nahua Kefir


Daar de focus op onze productie ligt voor het moment staat de verkoop van Nahua kefir op een laag pitje. Ook hier zoeken we een baasje voor, zoals bij de Nahua Shrub. We dachten eerder aan een brouwerij die een zijtak zou willen uitbouwen naast hun bier, als non-alcoholisch alternatief. Het is nog even zoeken welke brouwerij zich daarvoor geroepen voelt.


Feliz, mindful sparkling


Een pittige RTD, dat een alternatief biedt voor de non-alcoholische apero. In meer dan 80 winkels is de apero al beschikbaar. Neem gerust een kijkje op www.felizdrinks.com

We zijn fier dat we mee aan dit goddelijk drankje hebben kunnen meewerken.


And more to come...


Keep you posted!


132 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page