top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMichèle De Coninck

Drankontwikkeling

...een delicate balans tussen smaak, voedingswaarde en innovatie


"Nieuwe dranken ontwikkelen is als het creëren van een kunstwerk"

  

We streven allemaal naar een gezondere levensstijl waardoor de vraag naar “gezonde” dranken aangewakkerd wordt. Consumenten zijn steeds meer op zoek naar alternatieven voor suikerhoudende frisdranken, want zij worden er zich meer en meer van bewust dat “suikers” niet goed zijn voor hun lichaam.

 

Dit heeft geleid tot een groeiende behoefte aan de ontwikkeling van zulke dranken die niet alleen lekker zijn, maar ook voedzaam en gezond. En daar ligt nog een breed gamma aan mogelijkheden, want wat voor de ene lekker is, is daarom niet lekker voor de andere.

 

De ontwikkeling van gezonde dranken brengt dan ook een aantal uitdagingen met zich mee, alsook de opschaling van de dranken die op het venstertablet worden gemaakt.


21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page