Zoeken
  • Michèle

Nahua Shrub in een nieuw jasje!


ja, ja... Nahua shrub® staat in een nieuw jasje!

Met een duidelijker en cleaner label...

Nahua shrub®, ook "drinking vinegar" genoemd, is een siroop op basis van appelazijn. De siroop kan aangelengd worden met spuitwater, plat water, warm water... past perfect in mocktails en cocktails, maar ook met voeding geeft het een meerwaarde aan gerechten.

De Minty Raspberry geeft je roomijs een lekkere finishing touch.

Gingery Lemon tilt je Aziatische gerechten naar een hoger niveau.

Dat appelazijn goed voor de gezondheid is, is toch al op verschillende vlakken bewezen. Waarom dan niet gewoon een drank van maken, toch?

Ooit is het zo begonnen! Een pot vol appels en maar fermenteren, te zoet, te zuur... oei nog niet zuur genoeg. Veel wetenschappelijke cijfers op een blad en veel, heel veel proeven. We leken wel op een laboratorium, maar dan in ons eigen keuken.

De tastingavonds waren op 2 handen niet meer te tellen, en of we dit erg vonden? Nee hoor, het was een spannend avontuur waar we de dag van vandaag nog moeten om lachen.

En dan opeens zat de smaak zo goed, dat mocktails en cocktails opnieuw als aperitief op onze diner tafel kwamen. En dan nog niet te spreken van de koude avonden, wanneer we de shrub als thee ontdekten! Zeker de gingery lemon, samen met de warm 'n spicy apple was een waardige afsluiter van de dag.

Er was zelfs een periode dat we ook aan gummies dachten, want wat zou er beter zijn dan knabbeltjes die ook een bom van smaak waren, zonder chemische en ongezonde additieven. Maar dat was een brug te ver, we hielden het op de dranken, die op dat moment zo goed als op punt stonden.

En die nu, na bijna 2 jaar in een clean en fancy nieuw jasje steken!

We zijn trots!


57 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • LinkedIn - grijze cirkel

©2020 by Thymos Intelligence.

El Gusto Loco, one of the brands of Thymos Intelligence

Maatschappelijke zetel

's Herenbaan 163

2850 Boom

BE0628783001

Productie

Hoek 76 - unit 108

2850 Boom