top of page
Zoeken
  • Michele

WeForest... making the earth cooler©


Because we are worth it!...

Want de opwarming neemt toe en we wilden meewerken aan een doel dat er voor "iedereen" toe doet. Er bestaan enorm veel goede doelen gericht op het bestrijden van ziektes, het ondersteunen van armoede, de opvang van dieren, enz... Maar wat mens en dier allemaal nodig heeft, is zuurstof... zuivere lucht.

Eén van onze stappen die we 2 jaar geleden genomen hebben, om mee te werken aan een koelere aarde, is de stap naar een vegetarisch eetpatroon. Gedaan met vlees en vis uit de massa productie, want bossen worden om die reden vernietigd, omdat wij dat stukje vlees o zo nodig hebben. Wel nee, wij hebben dit niet meer nodig! Tenslotte hebben die dieren de dag van vandaag zo veel stress voor ze sterven, dat er geen sprake kan zijn van een gezond stukje vlees. Zowel dat wij bij stress cortisol aanmaken, ben ik er van overtuigd dat ook dieren via stress dat hormoon aanmaken. Dus, wanneer je de optelsom maakt van een drukke dagtaak en een stressvol stukje vlees, niet meer voor ons...

Via El Gusto Loco willen we ook ons steentje bijdragen en hoe kan dit beter dan een partnership met WeForest© aan te gaan.

Wij ondersteunen een project in Zambia, waar al behoorlijk wat bomen gepland zijn. 1.885.430 bomen, waarvan wij tot nu toe 750 bomen gepland hebben. En dit door enerzijds de deelname aan "Music for life" van studio Brussel en elke andere healthy aankoper van onze Nahua Kefir® en/of Nahua Shrub®.

Daar de natuur ons nauw aan het hart ligt, vinden we dit beiden een meerwaarde voor ons persoonlijk én voor ons groeiend bedrijf.


20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page